Δημοσκόπηση

Ποιά είναι η γνώμη σας για το Paintball ;
 

Πρόγραμμα

<<  Φεβρουάριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    
Τι είναι το Paintball; PDF Εκτύπωση E-mail

Το paintball παίζεται σε περισσότερες από 40 χώρες από εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων. Είτε υπάλληλοι ή μαθητές, είτε επαγγελματίες ή συνταξιούχοι, όλοι οι παίκτες paintball μοιράζονται από κοινού την ίδια αγάπη για περιπέτεια και δυνατό συναγωνισμό. Πρόκειται για ένα άθλημα στο οποίο άνδρες και γυναίκες συναγωνίζονται στα ίσια. Η σωματική διάπλαση, η δύναμη και η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντικά στο παιχνίδι όσο η ευφυΐα και η αποφασιστικότητα. Σαν μια παρτίδα σκακιού, το να μπορείς να σκέφτεσαι γρήγορα και αποφασιστικά είναι αυτό που σε κάνει νικητή.

Το paintball είναι επίσης ένα άθλημα διάπλασης χαρακτήρων. Οι παίκτες μαθαίνουν την σημαντικότητα της ομαδικής δουλειάς, και κερδίζουν αυτοσεβασμό, αναπτύσσοντας παράλληλα ηγετικές ικανότητες. Όμως πάνω από όλα, το paintball είναι διασκέδαση. Από την στιγμή που η αδρεναλίνη θα αρχίσει να κυλάει στο αίμα, δεν μπορεί παρά μόνο να λατρέψει κάποιος την τρομακτική συγκίνηση του παιχνιδιού.

Το paintball είναι ένα ομαδικό άθλημα, και σαν όλα τα παρεμφερή αθλήματα, έχει δύο ή περισσότερες ομάδες οι οποίες προσπαθούν να πετύχουν σε κάποιο σκοπό ή να φθάσουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Το paintball έχει κανόνες, σύστημα καταμέτρησης σκορ, διαιτητές, εθνικά και διεθνή πρωτάθλημα. Σαν τύπος παιχνιδιού, είναι μια μίξη των παιχνιδιών κρυφτό, κλέφτες και αστυνόμοι, σκάκι. Το paintball είναι ένα άθλημα που δεν περιέχει σωματική επαφή (ποδόσφαιρο, basket), αλλά προϋποθέτει καλή φυσική και πνευματική κατάσταση, και έχει την περισσότερη δυνατή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει κάποιο άθλημα.

Το paintball
•    ΔΕΝ προάγει τη βία
•    ΔΕΝ ηρωοποιεί τον πόλεμο
•    ΔΕΝ διδάσκει τους ανθρώπους να πυροβολούν
•    ΔΕΝ προετοιμάζει τους ανθρώπους για τον στρατό
•    ΔΕΝ κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ανίκητοι

αλλά
•    Διδάσκει την σημαντικότητα της ομαδικής δουλειάς
•    Προτρέπει σε απόκτηση αυτοεκτίμησης
•    Βοηθάει στην ανάπτυξη βασικών ικανοτήτων ηγεσίας

 

 
 
Αρχική
Ιστορία του Paintball
Τι είναι το Paintball
Είδη Paintball
Συμβουλές για καλό Παιχνίδι
 
Είναι ασφαλές;
Πίστες
Σενάρια
Παροχές
Πως θα έρθετε
 
Περιγραφή εξοπλισμού
Τι να φορέσω;
Τιμοκατάλογος
Galleries
Επικοινωνία